CIRCUIT: India - Triunghiul de aur

Informatii

India - Nestematele Triunghiului de Aur
India, Asia
8 nopti
Transport cu avionul inclus
Mic dejun

Pret persoana/sejur de la de la 1260 Euro

Descriere

Circuit India 2019: Delhi – Mandawa – Jaipur – Fatehpur Sikri – Agra – Delhi. 
Plecari: 24.03.2019
 

Vezi mai mult...

Informatii hotel

 • 01 Day: BUCURESTI AMSTERDAM DELHI

  Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Otopeni, ora 04:00.

  Plecare spre Amsterdam cu compania KLM la ora 06:00. Sosire in Amsterdam la ora locala 08:05. Decolare spre Delhi la ora 12:35. Sosire in Delhi in cursul noptii (ora 01:00, noaptea de 24/25.03). Dupa traditionalul Bun venit in India!, transfer la hotel. Cazare in Delhi, la hotel Radisson Blu Pashchim Vihar 5* (sau similar).

 • 02 Day: DELHI

  Mic dejun. Dimineata, tur panoramic al Vechiului Delhi (Old Delhi) construit de imparatul mogul Shah Jahan pe malul raului Yamuna la inceputul secolului al XVII-lea. Vechiul Delhi a fost capitala Imperiului Mogul ce a lasat mostenire generatiilor ulterioare multe palate si forturi uimitoare care reflecta desavarsirea arhitecturii mogule. Se va admira din exterior Fortul Rosu (UNESCO) - complex magnific construit cu scopul de a deveni paradisul personal al imparatului Shah Jahan. Plimbare printre stradutele pline de culoare ale zonei comerciale vechi, Chandni Chowk, pentru a simti aromele ametitoare ale mirodeniilor locale. Turul include intrari la Jama Masjid (Moscheea de Vineri) - ultima cladire construita de Shah Jahan, care este in prezent cea mai mare moschee din India. Dupa-amiaza, tur in partea noua a orasului (New Delhi). Contrastul dintre Vechiul Delhi si Noul Delhi se va vedea la tot pasul, turul dezvaluind cealalta fata a orasului, ce aminteste de perioada cand New Delhi a fost capitala Imperiului Britanic in India. Vor putea fi admirate din exterior: Poarta Indiei ridicata initial in onoarea soldatilor indieni ucisi in Primul Razboi Mondial si devenita simbol al orasului si al independentei, Parlamentul, resedinta presedintelui si cartierul diplomatic. Intrari la situl UNESCO Mormantul lui Humayun si in Templul Sikh Bangla Sahib Gurudwara. Mormantul lui Humayun, construit in 1570, are o valoare deosebita intrucat a fost primul mormant-gradina de pe subcontinentul Indian si a fost o sursa de inspiratie de-a lungul timpului pentru alte monumente dintre care cel mai important este Taj Mahalul. Cina si cazare la hotel Radisson Blu Pashchim Vihar 5* (sau similar).

 • 03 Day: DELHI - MANDAWA

  Mic dejun. Plecare spre Mandawa, un orasel linistit unde domneste inca atmosfera Indiei de odinioara. Aceasta regiune Shekawati este descrisa drept galeria in aer liber a Rajasthanului si regiunea cu cea mai mare concentratie de fresce din lume. Dupa-amiaza, tur pietonal impreuna cu insotitorul roman de grup pentru a descoperi bijuteriile arhitecturale ale oraselului. Cina si cazare la hotel Castle Mandawa 4* (sau similar) in Mandawa.

 • 04 Day: MANDAWA - JAIPUR

  Mic dejun. Plecare cu autocarul spre Jaipur, capitala statului Rajasthan, oras faimos datorita istoriei sale bogate in evenimente si apreciat pentru pietrele pretioase si obiectele mestesugaresti de aici. Pe parcursul acestei calatorii vom descoperi un taram aparte, unde traditiile stravechi sunt respectate cu sfintenie. Dupa-amiaza, sosire in - Orasul Roz - si vizita la Templul Birla, un impresionant templu hindus. Cina si cazare la hotel Park Regis 4* (sau similar) in Jaipur

 • 05 Day: JAIPUR

  Mic dejun.
  Dimineata excursie la binecunoscutul Fort Amber, construit pe culmea unui deal, fort care ilustreaza perfect splendoarea in care traiau maharajahii de odinioara. Drumul de la poalele dealului la poarta fortului este parcurs pe spatele elefantilor. De-a lungul secolelor, impunatoarea constructie a jucat rol de palat, dar si de unitate administrativa si bastion militar. In interior, vom vizita: Gradina Charbagh, Sukh Niwas sau Palatul Placerilor, Jai Mandir sau Holul Victoriei, care adaposteste Sheesh Mahalul (Sala Oglinzilor), Diwan-i Am sau Holul pentru audiente publice, Diwan-i-Khas, Holul audientelor private, diferite porti frumos decorate (Ganesh Pol Poarta lui Ganesh, Chand Pol - Poarta Lunii, etc) si alte palate. Dupa-amiaza, vizita Orasului Roz, denumit astfel datorita caselor sale vechi, varuite in aceasta nuanta.

  Turul include intrare la Muzeul din Palatul Orasului si Observatorul Jantar Mantar (UNESCO), unul din cele cinci observatoare construite de maharajahul Sawai Jai Singh II, conducator din dinastia Rajput. Observatorul, construit la inceputul secolului XVIII, este situat intr-un parc si contine mai multe instrumente de piatra care furnizeaza informatii detaliate si destul de exacte despre corpurile ceresti. Vizita se va incheia cu o plimbare pe langa Hawa Mahal - Palatul Vanturilor, renumit pentru fatada sa elaborata cu cele 1000 de ferestre care permiteau odinioara doamnelor de la curte sa urmareasca procesiunile fara a fi vazute.

  Cina si cazare la hotel Park Regis 4*(sau similar) in Jaipur.

 • 06 Day: JAIPUR - FATEHPUR SIKRI - AGRA

  (~240 km, ~ 5 ore) Mic dejun.
  Plecare cu autocarul spre Agra. In drumul nostru, oprire pentru vizita la Abhaneri Stepwell pentru a experimenta o plimbare cu camila simbolul Rajasthanului (Camel Cart Ride) si pentru a interactiona cu satenii. Creat pentru a asigura alimentarea cu apa a zonei, Chand Baori sau Abhaneri Stepwell este o structura in trepte, sculptata in piatra, adapostind mii de fantani - una dintre cele mai vechi si mai adanci surse de apa din Rajasthan (si India) si construita AZn timpul dinastiei Nikumbha de catre Regele Chandra sau Chanda (cunoscut sub numele de Samrat Mihir Bhoja) undeva AZn secolul al XlX-lea.

  Drumul continua si urmatoare oprire va fi Fatehpur Sikri (UNESCO), construit in a doua jumatate a secolului XVI de catre Imparatul Akbar pentru a fi noua capitala a imperiului Mogul. Orasul insa a indeplinit acest rol doar 12 ani (intre 1573 si 1585), dupa care a fost abandonat. Fatehpur Sikri a mai fost supranumit si orasul fantoma fiind nelocuit de sute de ani. Trecutul formidabil al acestui oras este reflectat de pavilioanele si palatele marete din gresie rosie. Vom admira superbele constructii ale orasului, construite intr-un amalgam de stiluri - mogul, indian, persan si islamic, printre care: Panch Mahal - palatul cu cinci etaje si multe alte edificii impresioanante. Spre seara, sosire la Agra.

  Cina si cazare la hotel Clarks Shiraz 4* (sau similar) in Agra.

 • 07 Day: AGRA

  Mic dejun.
  Plecare cu autocarul spre Delhi. Dupa-amiaza, sosire in Delhi si vizita complexului Arheologic Qutb (UNESCO).

  Cel mai faimos monument din Complexul Arheologic Qutb este Qutb Minar, cel mai inalt minaret de caramida din lume (72,5 m) si totodata cel mai vechi exemplu de arhitectura islamica al subcontinentului (construit in 1199). In interiorul Complexului se vor vizita si: Quwwatu l-Islam - cea mai veche moschee din nordul Indiei, Alai-Darwaza o magnifica poarta de intrare in moschee, minaretul sultanului Alau-ud-din Khilji proiect impresionant ramas neterminat, si o curiozitate metalurgica o coloana din fier care nu a ruginit de-a lungul secolelor. Cina de ramas bun la Radisson Blu Pashchim Vihar 5* (sau similar) in Delhi.

  In cursul noptii 31.03/01.04, la ora 00:30, transfer la aeroportul din Delhi pentru zborul de intoarcere.

 • 08 Day: AGRA - DELHI

  (~200 km, ~ 4 ore) Mic dejun.
  Plecare cu autocarul spre Delhi. Dupa-amiaza, sosire in Delhi si vizita complexului Arheologic Qutb (UNESCO). Cel mai faimos monument din Complexul Arheologic Qutb este Qutb Minar, cel mai inalt minaret de caramida din lume (72,5 m) si totodata cel mai vechi exemplu de arhitectura islamica al subcontinentului (construit in 1199). In interiorul Complexului se vor vizita si: Quwwatu l-Islam - cea mai veche moschee din nordul Indiei, Alai-Darwaza o magnifica poarta de intrare in moschee, minaretul sultanului Alau-ud-din Khilji proiect impresionant ramas neterminat, si o curiozitate metalurgica o coloana din fier care nu a ruginit de-a lungul secolelor.

  Cina de ramas bun la Radisson Blu Pashchim Vihar 5* (sau similar) in Delhi. In cursul noptii 31.03/01.04, la ora 00:30, transfer la aeroportul din Delhi pentru zborul de intoarcere.

 • 09 Day: DELHI - BUCURESTI

  Mic dejun.
  TImbarcare pe cursa Delhi Amsterdam, compania KLM, cu decolare la ora locala 03:45 dimineata; sosire in Amsterdam la ora locala 08:35; decolare spre Bucuresti la ora 13:35. Sosire in Otopeni la ora 17:20.

Servicii

Servicii incluse

 • SERVICII INCLUSE:

  transport cu avionul Bucuresti Delhi Bucuresti (escale la Amsterdam) cu compania KLM

 • 8 nopti cazare cu demipensiune (mic dejun si cina) in hoteluri de 4 si 5*: 3 nopti in Delhi, 1 noapte in Mandawa, 2 nopti in Jaipur, 2 nopti in Agra

 • transport cu autocar dotat cu aer conditionat pe toata durata calatoriei conform programului

 • tururile si excursiile mentionate in program

 • plimbare pe elefanti la Fortul Amber (in functie de disponibilitate, alternativ plimbare cu jeep-ul)

 • plimbare cu carucioare trase de camila in Abhaneri

 • ghizi locali vorbitori de limba engleza

 • intrarile la obiectivele turistice mentionate in program

 • insotitor roman de grup pe toata durata calatoriei

 • taxele de aeroport pentru zborurile internationale (pot suferi modificari)

 • taxa de viza si procesare acte India (in valoare de 50 EURO/persoana - poate suferi modificari).

Servicii neincluse

 • NU SUNT INCLUSE:

  bacsisurile pentru soferi si ghizi locali, se practica in zona (aproximativ 40 USD/persoana - se vor achita prin insotitorul de grup, la sosirea in India)

 • apa si alte bauturi la mese

 • excursiile optionale

 • asigurarea medicala (recomandata) si asigurarea storno
 • polita de asigurare storno se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetelor de servicii turistice

 • orice alte servicii care nu sunt mentionate in program.


  Nota: Taxa de viza si taxele de aeroport incluse in pret sunt cele valabile la data lansarii programului, respectiv luna iulie 2018. In situatia majorarii de catre consulat sau de catre compania aeriana a acestor taxe pana la data aplicarii pentru viza sau a emiterii biletelor de avion (biletele se emit cu 7-14 zile inainte de plecare), agentia isi rezerva dreptul de a modifica pretul excursiei conform cu noile valori ale acestor taxe.
Momentan nu avem incarcate pe site tarife pentru acest hotel. Va putem transmite o oferta.

Oferte similare

Hotel Savoy Resort & Spa 5*

Hotel Savoy Resort & Spa 5*

de la 1815 Euro

Catre Pachet
THAILANDA: PATTAYA SI BANGKOK Revelion 2020 pachet 10 zile plecare din Bucuresti zbor Qatar Airways

THAILANDA: PATTAYA SI BANGKOK Revelion 202...

1898 Euro

Catre Pachet
Hotel HILTON SEYCHELLES NORTHOLME RESORT & SPA MAHE 5*

Hotel HILTON SEYCHELLES NORTHOLME RESORT &...

de la 2195 Euro

Catre Pachet

Cerere oferta