Frumusetile Vietnamului

Informatii

Frumusetile Vietnamului: Hanoi – Halong – Hue – Hoi An – Saigon – Mekong Delta – Saigon
Vietnam, Asia
8 nopti
Transport cu avionul inclus
Mic dejun

Pret persoana/sejur de la de la 1890 Euro

Descriere

Frumusetile Vietnamului
 
Hanoi – Halong – Hue – Hoi An – Saigon – Mekong Delta – Saigon
 
Programul turului incepe in Hanoi, saptamanal, in fiecare vineri. De aceea plecarile din Bucuresti sunt in fiecare joi.      
 
Vietnam - un popor de oameni veseli si primitori, femei minione si dragalase, barbati maruntei si sprinteni, toti cu un zambet sincer pe chip.
 
Intregul Vietnam este situat în zona tropicală, în emisfera nordică, fiind mai apropiat de tropic decât de ecuator. Temperatura medie anuală este de la 22ºC până 27ºC. În fiecare an, sunt aproximativ 100 zile ploioase cu precipitaţii medii de 1.500 până la 2.000 mm. Umiditatea aerului este cam de 80%.
 
 

Vezi mai mult...

Informatii hotel

 • 01: Joi, plecare spre Hanoi.

  Prezentare la Aeroportul Otopeni-Henri Coanda, ghiseul de check-in al companiei Qatar Airways la 10.00 dimineata, cu 2 ore inaintea zborului, si imbarcare la cursa QR0222 spre Doha, de unde veti decola spre Hanoi.

 • 02: Vineri, sosire Hanoi (nici o masa inclusa)

  Aterizare pe Aeroportul din Hanoi la 07.45, intalnire cu ghidul și transfer la hotelul dvs. Check-in-ul devreme nu este inclus. Dupa amiaza in jurul orelor 13.00-14.00) veti fi preluati de la hotel pentru a efectua turul orașului de o jumătate de zi în Hanoi.
  Cu o istorie de 1 mileniu, Hanoi este un oraș de lacuri, bulevarde umbrite și parcuri publice, cu clădiri în stil francez și monumente istorice. Centrul orașului este o piesă de arhitectură muzeală, păstrând aerul unui oraș provincial ciudat și pașnic, contrar atmosferei rapide din Saigon. În timpul turului de oraș veți vedea cultura și istoria, cuprinzând complexul Ho Chi Minh (numai mausoleul din afară), Pagoda cu o coloană, Templul literaturii și Cartierul vechi.

  Hanoi (în vietnameză Hà Nội) este capitala Vietnamului și al doilea oraș ca mărime al țării, dupa Saigon. Orașul se află pe malul drept al Râului Roșu, si a implinit 1000 ani de la intemeiere in 2010.
  Hanoi are 7 milioane de locuitori si 4.5 milioane scutere. 1 milion de masini -si acest nr e in crestere. Nu vezi semafoare si sunt furnicare la fiecare intersectie. Toti isi zambesc in trafic si cedeaza trecerea. Daca se accidenteaza se inteleg intre ei, se despagubesc unde e cazul, pentru ca daca ajung la politie trebuie sa achite o taxa. Asa ca politia e chemata foarte rar. Ca pieton insa este o aventura!
  Centrul este in jurul lacului Hoan Kiem (denumit dupa numele broastei testoase ce locuia in lac – dupa cum spune legenda). In mijlocul lacului e Simbolul ce marcheaza km 0 al orasului.
  Legenda spune ca regele Le Loi, fondatorul dinastiei Le, a găsit o broască țestoasă sfântă în timpul unei croaziere pe lacul Luc Thuy. Broasca testoasa i-a spus regelui ca va castiga in batalia cu agresorii din Nord si l-a rugat sa aduca sabia sacra din batalie dupa ce va triumfa. Asa a fost. Mai târziu, el a numit lacul "Hoan Kiem" (The Legend of the Returned Sword).
  La mausoleul Ho Chi Minh intr-o incapere foarte rece este sicriul cu trupul in ceara al conducatorului Ho Chi Minh. Doua zile pe saptamana si in fiecare zi dupa 12.00 camera lui e inchisa si temperatura scazuta ca sa ii conserve trupul. E pazit de 4 garzi pe de o parte si de alta. Ghidul spune ca dorinta lui era sa fie incinerat insa poporul l-a iubit atat de mult ca voia sa il mai tina langa oameni si l-au concervat asa. De aceea l-au pastrat in ceara, cu multa iubire si recunostinta pentru marele conducator. In gradina se viziteaza palatul prezidential, elegant, de un galben cald. In alt colt al gradinii se viziteaza resedinta lui Hi Chi Minh cu toate dependintele, pastrate bine.
  Ho Chi Minh a fost prim ministru si presedintele tarii pana in 1965. Se retrage bolnav si moare de inima in 1969, la 79 de ani. In onoarea lui orasul Saigon este redenumit Hi Chi Minh City. Turul vă oferă timp pentru cumpărături și socializare cu localnicii. Retur la hotel in Hanoi.

 • 03: Sambata. Hanoi – Halong (mic dejun / pranz/ cina incluse)

  După micul dejun se face transferul cu masina spre magnificul Halong Bay. Drumul dureaza aprox 5 ore.
  Pe drum se fac opriri la magazinele de suveniruri.

  Golful Halong este unul dintre cele mai magnifice locuri din Vietnam și a fost recunoscut ca un patrimoniu mondial natural de patrimoniu al UNESCO în 1994. Halong este un golf pitoresc de aproximativ 1553 km2 , 1996 insule majoritatea sunt de calcar, ce se ridică din apele Golfului Tonkin. Nucleul de golful are o suprafață de 334 de km2 , cu o densitate mare de 775 insule. Golful a trecut prin 500 milioane ani de formare în diferite condiții și medii . Evoluția carstului în acest golf a luat 20 milioane ani sub impactul climei tropicale umede.
  La sosirea in Halong Bay se face imbarcarea pe vasul unde se va petrece noaptea. Astfel se petrec 2 zile in golf. Cazarea va fi pe vas in cabina dubla, cu baie proprie, conditii de hotel 4*.
  Odata cazati pe vas sunt optiuni de explorare a golfului pana in satul cu locuinte lacustre in barci sau pentru cei ce doresc aventura pura – plimbare cu caiacul, pe care o recomandam! Printre zecile de stanci iesite din apa se admira vulturi planand agale. Unii pescari chiar locuiesc pe barcile cu care isi castiga traiul. Cu pantaloni intinsi la uscat pe un catarg prajesc pestele prins, cu palaria pe cap si un zambet sincer.

 • 04: Duminica. Halong Bay – Hanoi – Hue (mic dejun)

  Pana in pranz se face debarcarea si se continua cu masina drumul spre Aeroportul din Hanoi pentru zborul Hanoi - Hue.

 • 05: Luni. Hue (mic dejun)

  După micul dejun, veți începe turul orașului de jumătate de zi din Hue.
  Hue a fost capitala feudală a Vietnamului între 1802 și 1945 sub dinastia Nguyen. Este cunoscută pentru arhitectura cetăților, palatelor, mormintelor regale. Pagodele și templele sunt așezate într-un fundal poetic de verdeață pe malurile râului Perfume. Toate au fost prevăzute în armonie cu natura și în conformitate cu principiile Feng Shui. Mormântul lui Tu Duc este una dintre cele mai frumoase lucrări ale arhitecturii regale a dinastiei Nguyen. Într-o pădure luxuriantă de pini de 8 km de Hue, acest mormânt este ultimul loc de odihnă al împăratului Tu Duc (1848-83), cu cea mai lungă domnie din dinastia Nguyen. Construcția mormântului a început în decembrie 1864 și a fost finalizată în 1867. Vizitați vechea cetate imperială, construcție care a început în 1805 pe malul nordic al râului Perfume. În incinta imperială se află Orașul Purpur Interzis, care a fost locuința regelui. Cu peste 100 de clădiri, cum ar fi palate, temple și cetăți, Citadela este unul dintre cele mai interesante locuri de vizitat în Hue. Noaptea se va petrece în Hue. Pranz si cina pe cont propriu.

 • 06: Marti. Hue – Hoi An (mic dejun)

  Dis de dimineata, dupa micul dejun, incepe o plimbare cu barca - relaxare pe râul de parfum către Pagoda Thien Mu și apoi continuați până la Mormântul Împăratului Minh Mang. Pagoda Thien Mu a fost creată în 1601 și este una dintre cele mai renumite structuri arhitecturale din Vietnam. Cea mai remarcabilă caracteristică este turnul octogonal de 21 m, turnul Phuoc Duyen cu 7 etaje. Turnul a devenit simbolul neoficial al Hue.
  Mormântul împăratului Minh Mang este probabil cel mai măreț dintre Mormintele Regale, construit pentru Minh Mang care a domnit în perioada 1820-1840.
  Pe drumul spre Hoi An veți trece pasul Hai Van. Acesta este situat pe autostrada 1 între Danang și Hue. Se poate vedea o întindere spectaculoasă a peisajelor în care munții par să cadă în mare. În trecut, Hai Van Pass era locul luptei istorice dintre mai multe națiuni din regiune (Regatele Champa, Vietnam, Laos etc.); se face un stop pe drum pentru o vizită la Muzeul Cham din Danang. Muzeul găzduiește probabil cea mai bună colecție de artă Cham din lume. Mai mult de 300 de artefacte, multe care datează din secolul al IV-lea așteaptă să fie explorate. Noaptea se petrece in în Hoi An.

 • 07: Miercuri. Hoi An (mic dejun)

  Hoi An este locul antic unde se intalneau negustori chinezi, japonezi și europeni. Acest oraș cu magazine și temple colorate a fost declarat un sit al Patrimoniului Mondial UNESCO în 1999. Începeți turul dvs. de mers pe jos la Muzeul de Cultură și Istorie, unde veți afla istoria acestui oraș fermecător și liniștit înainte de a vă plimba pe piața considerată mai autentică decât multe alte piețe din orașele mari din Vietnam. Mergeți de-a lungul străzii principale la Chinese Assembly Hall a comunității chineze Fujien. Sala, construită în 1697, a fost folosită ca loc de închinare dedicat lui Thien Hau (Zeița mării sau a Sfintei Mame) și, de asemenea, locul de întâlnire al comunității chineze Fujien.
  Continuați până la malul râului pe străzi înguste - ambele părți sunt case vechi transformate în magazine frumos decorate cu felinare pline de culoare în diferite forme. Următoarea oprire este la Japanese Covered Bridge - construit la începutul secolului al XVII-lea de către comercianții japonezi care s-au stabilit în cele din urmă în oraș. Podul special în formă de pagodă este acum simbolul oficial al Hoi An. Turul se incheie cu o vizită la o casă istorică veche.
  După amiaza, va îmbarcați o barcă publică pentru o vizită la Cam Kim - un mic sat de tamplarie. Se pot urmări localnicii construind bărci de pescuit și mobilier folosind tehnici care datează încă din secolul al XVIII-lea. Continuați cu satul de ceramică Thanh Ha, unde sunt produse obiecte de lut pentru uzul cotidian. Întoarcere la Hoi An. Noaptea se petrece în Hoi An.

 • 08: Joi. Hoi An - Saigon (mic dejun)

  Dupa micul dejun, transfer la aeroportul Danang pentru zborul spre Saigon. La sosirea in Saigon se pleaca direct la faimoasele Cu Chi Tunnels unde aflati povestea despre trecutul curajos al Vietnamului. CU CHI a făcut parte din câmpul de luptă din timpul războiului dintre Vietnam și America. Vizitatorii nu pot vizita acest "sat subteran", o rețea complicată de tuneluri de peste 200 km la Ben Duoc, la 75 km de orașul Ho Chi Minh. Vi se prezinta un segment scurt al acestui labirint de tuneluri intercalate și veți vedea viclenia și ingeniozitatea localnicilor. Noaptea se petrece în Saigon.

 • 09: Vineri. Saigon - Mekong Delta - Saigon (mic dejun)

  După micul dejun, cu barca publica, explorați delta si viața pe râul puternic Mekong. Navigati pe piața Cai Be Floating, în inima Deltei. Angrosiștii de pe ambarcațiunile de mare sunt aici, fiecare specializându-se în diferite tipuri de fructe și legume. Continuați prin canale mici și opriți-vă la insulele Mekong, unde veți vizita livezile de fructe și industria locală de cabane. Apoi, reveniți la Vinh Long, in drum spre Saigon. Noaptea se petrece în Saigon.

 • 10: Sambata. Saigon (mic dejun)

  După micul dejun se face un tur de jumatate de zi a orașului Ho Chi Minh, cunoscut și ca Saigon; este cel mai mare oraș din Vietnam, cu o populație în creștere de aproximativ 8 milioane de locuitori. Acesta este un oraș în mișcare 24 de ore pe zi, unde toată lumea pare a fi ocupată cumpărând, vânzând, studiind, muncind sau doar bucurându-se. Desi clădirile moderne inalte au început să domine orizontul în ultimii ani, există încă multe exemple fine de arhitectură colonială franceză în orașul Ho Chi Minh.
  Turul orașului ofera o viziune generală asupra unui oraș în curs de dezvoltare. Veți cunoaște istoria și cultura sa cu opriri la Muzeul Semnelor de Război și la Palatul de Reunificare. Vedeți alte locuri de interes, cum ar fi Catedrala Notre Dame, Oficiul Poștal Central, Opera și Primăria. In restul timpului puteti face cumpărături în jurul străzilor Dong Khoi și Ben Thanh Market.
  In Jurul orei 15.30 se va efectua transfer la aeroport pentru zborul Saigon – Doha - Bucuresti, de la 19.25. veti primi cu o zi inainte informare cu ora exacta de preluare. Sosire in Bucuresti duminica la 1105.

 • Conditii de inscriere si anulare:

  • Pasaport turistic permanent valabil minimum 6 luni de la data intoarcerii in tara.
  Nu se accepta pasaport temporar.
  • Avans 50%, in momentul inscrierii; diferenta cu 30 de zile inainte de plecare.
  • Turistii inscrisi cu mai putin de 30 de zile inainte de plecare trebuie sa achite integral contravaloarea programului.
  • Conditii de anulare:
  1200 Eur pentru anulare intre 90 si 45 de zile inainte de plecare
  integral - pentru anulare intre 44 – 1 zile inainte de plecare
  • Biletele de avion incluse in pachet sunt nerambursabile si nemodificabile din momentul emiterii lor.

 • Hoteluri incluse in programele Superior

  Cazare oras Hanoi: Hotel Medallion Boutique Hanoi 4*
  Camera dubla Deluxe www.medallionhanoi.com;
  Cazare oras Halong: Hotel Bai Tho Cruise - cabina Deluxe Junk 2D1N
  www.victoryhalong.com;
  Cazare oras Hue: Hotel Romance Hotel 4* Hue- Camera dubla Deluxe Mountain View
  www.romancehotel.com.vn;
  Cazare oras Hoi An: Hotel Ancient House Resort- Ancient House Gardenview
  www.ancienthouseresort.com;
  Cazare oras Saigon: Hotel Sonnet Saigon Hotel - Camera dubla Deluxe
  sonnetsaigonhotel.com

 • Informatii suplimentare:

  Trebuie sa te prezinti in Aeroportul Otopeni la check-in cu 2 ore inainte de ora imbarcarii!
  Documentele necesare calatoriei pentru minorii insotiti de un singur parinte sau nici unul le gasiti la www.politiadefrontiera.ro. Conform legislatiei in vigoare, copiii si infantii (pana la 14 ani) calatoresc DOAR CU PASAPORT!
  Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu

  Camerele sunt distribuite de receptie, iar cazarea in prima zi si predarea in ultima zi se va face in functie de politica orara a fiecarui hotel si functie de disponibilitatile de moment (in general cazare dupa ora 14:00 si predare pana in ora 12:00)
  Hotelierii solicita plati suplimentare pentru utilizarea facilitatilor din camera si hotel (ex. mini bar/frigider, seif). Recomandam turistilor, ca in momentul cazarii in hotel, sa solicite la receptie detalii despre aceste costuri suplimentare; la unele hotelurile se solicita garantie numerar sau card, ce se restituie/deblocheaza la predarea camerei. Aceste sume se blocheaza pentru garantarea platii facilitatilor hotelului (altele decat cazare +mic dejun confirmate in program)
  Categoria hotelului, a restaurantului si a mijloacelor de transport turistic, este cea acordata de ministerul de resort local.
  Ordinea vizitelor incluse in program poate fi modificata.

  Agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania de zbor, orarul de zbor folosit, cu anuntarea prealabila a persoanelor inscrise pe acest program.

 • Program de MARTISOR

  1-10 MARTIE 2018

Servicii

Servicii incluse

 • • Bilet avion zboruri internationale Bucuresti – Hanoi / Saigon – Bucuresti, compania Qatar Airways (estimat 800 eur/persoana)
  Orar de zbor:
  QR 222 01MAR OTPDOH 1205 1750
  QR 968 01MAR DOHHAN 2045 0725
  QR 971 10MAR SGNDOH 1925 0020
  QR 221 11MAR DOHOTP 0650 1105
  • Bilete avion zboruri interne HANOI-HUE & DA NANG – SAIGON
  • Cazare cu mic dejun
  • Transferuri locale
  • Ghid local limba engleza
  • Taxele de intrare la obiectivele turistice

Servicii neincluse

 • • Taxa de viza se achita online (30 USD)
 • viza se elibereaza la sosire pe aeroportul din Hanoi. https://visa.mofa.gov.vn/_layouts/registration/ApplicationForm.aspx
  • Bauturi, cheltuieli personale si altele nu sunt menționate in program
  • Asigurare de calatorie: puteti alege sin aceste 2 optiuni:
  - asigurare complexa a calatoriilor TURIST PLUS PREMIUM (asigurare medicala + storno) = 80 lei / persoana.
  - asigurarea simpla de calatorie TURIST (doar asigurare medicala pe perioada calatoriei) = 45 lei / persoana.
Momentan nu avem incarcate pe site tarife pentru acest hotel. Va putem transmite o oferta.

Oferte similare

THAILANDA: PATTAYA SI BANGKOK Revelion 2020 pachet 10 zile plecare din Bucuresti zbor Qatar Airways

THAILANDA: PATTAYA SI BANGKOK Revelion 202...

1898 Euro

Catre Pachet
Hotel Inaya Putri Balli

Hotel Inaya Putri Balli

de la 1330 Euro

Catre Pachet
Hotel The Westin Resort Nusa Dua Bali

Hotel The Westin Resort Nusa Dua Bali

de la 1220 Euro

Catre Pachet

Cerere oferta