Israel - Revelion 2018

Informatii

Israel - Revelion 2018
Israel, Asia
5 nopti
Transport cu avionul inclus
Demipensiune

Pret persoana/sejur de la de la 675 Euro

Descriere

REVELION 2018 ISRAELTEL AVIV - TIBERIAS - MUNTELE TABOR - CAPERNAUM - YARDENIT - NAZARET - HAIFA - IERUSALIMPERIOADA: 28.12.2017 – 02.01 2018TRANSPORT AVION (COMPANIA EL AL) & AUTOCAR
 
 

Vezi mai mult...

Informatii hotel

 • ZIUA 1 (28.12.2017): BUCURESTI – TEL AVIV – CAANA GALILEII – TIBERIAS

  Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Otopeni la ora 08:15 pentru imbarcare pe cursa EL AL cu destinatia Tel Aviv. Decolare la ora 11:25. Aterizare pe Aeroportul International “Ben Gurion” la ora 14:10. Deplasare pe coasta Mediteranei spre nordul Israelului. Strabatem teritoriul Galileii si ne oprim la Caana pentru a vizita Biserica Greco-Ortodoxa, aflata pe locul casei lui Simion Cananitul unde a avut loc prima minune din Galileea, transformarea apei in vin. Cina si cazare la Hotel Restal 4* (sau similar) in Tiberias.

 • ZIUA 2 (29.12.2017): TIBERIAS – MUNTELE TABOR – CAPERNAUM – MUNTELE FERICIRILOR – YARDENIT

  Mic dejun. Parasim orasul Tiberias si ne indreptam spre Muntele Tabor – vizitarea Bisericii Greco-Ortodoxe, aflate pe locul “Schimbarii la Fata” (transfer cu microbuze arabe – 10 euro/persoana, se achita la agentie). Continuam cu Capernaum, oras denumit ”Cetatea Domnului” pentru ca aici a predicat Fiul lui Dumnezeu, unde vom vizita casa Sfantului Petru. Apoi, vom vizita Tabgha, unde Mantuitorul a savarsit minunea inmultirii a 5 paini si 2 pesti si Biserica Catolica de pe Muntele Fericirilor. BONUS: Continuam pe Valea Iordanului pana la Yardenit unde vom vizita locul amenajat al Botezului. OPTIONAL, in functie de timp, scurta croaziera de 45 minute (tarif informativ: 10 EURO/persoana) pe apele Marii Galileii. Vizita la Caprice – fabrica de aur si diamante. Cina si cazare in Tiberias.

 • ZIUA 3 (30.12.2017): TIBERIAS – NAZARET – HAIFA – TEL AVIV

  Mic dejun. Plecam spre Nazaret unde vom vizita Biserica Ortodoxa Sfantul Gavril cu Izvorul Mariei – pictata de Fratii Morosanu in anul 1977 si a Bisericii Catolice “Buna Vestire”, cea mai mare constructie de cult din Orientul Apropiat. Continuam itinerariul spre Akko, “Capitala Cruciatilor”, unul dintre cele mai vechi porturi din lume, cu o vechime de 4 milenii. Vizitam cetatea care nu a putut fi cucerita de catre Napoleon. Ne continuam drumul spre Haifa, splendid oras-port la Mediterana, aflat intr-un mare golf la poalele Muntelui Carmel. Vom admira Templul Cultului Bahai cu gradinile pe terase–etajate. Vizitarea Bisericii Stela Maris (Steaua Marii) cu grota Sfantului Prooroc Ilie Tezviteanul. Parasim Haifa si ne indreptam pe langa coasta Mediteranei spre Tel Aviv. Cina si cazare la Hotel Metropolitan 4* sau similar in Tel Aviv.

 • ZIUA 4 (31.12.2017): TEL AVIV – IERUSALIM – TEL AVIV

  Mic dejun. Deplasare la Ierusalim. Incepem programul de vizitare urcand pe Muntele Maslinilor, pentru a vedea de sus panorama Ierusalimului si a Sfintei Cetati. Vizitarea Bisericii Pater Noster (Tatal Nostru), a Bisericii Dominus Flevit (Domnul a plans), Gradina Getsimani cu Biserica Natiunilor, Biserica Mormantului Maicii Domnului. Vom intra in cetate prin Poarta Sfantului Stefan. Parcurgerea pe jos a Viei Dolorosa cu cele 14 statii in care s-a oprit Isus pe „Drumul Crucii”, pana la Sfantul Mormant. Urcare pe Golgota, Piatra Ungerii, vizitarea tuturor paracliselor sfinte. Vizita la Zidul Plangerii. Intoarcere la Tel Aviv, cazare la acelasi hotel. Intre orele 21:30 – 02:30, participare la REVELION 2018, la Restaurantul „SAN ROYAL” din Tel Aviv. Se asigura transfer cu autocarul. Cina este bufet, cu bauturi incluse. Program artistic, muzica, dans, invitati surpriza!

 • ZIUA 5 (01.01.2018): “LA MULTI ANI 2018!”– TEL AVIV

  Mic dejun intarziat. Timp liber la dispozitie. Cina si cazare in Tel Aviv.
  OPTIONAL, EXCURSIE DE 1 ZI: BETLEEM – QUMRAM – IERIHON – MAREA MOARTA
  Pret: 60 euro/persoana (se achita la fata locului); grup minim 20 platitori. INCLUDE: Transport cu autocarul (total 170 Km), intrari la obiectivele prevazute in program, asistenta turistica, ghid local vorbitor de limba romana la Biserica Sfintei Nasteri din Betleem.
  Deplasare cu autocarul la Betleem, vizitarea Bisericii Ortodoxe a Nasterii Domnului (aici se afla o icoana a Maicii Domnului ”Aparatoarea Betleemului”, facatoare de minuni), continuam cu Biserica romano-catolica Sfanta Ecaterina si Grota “Laptelui”. Deplasare prin desertul Iudeii spre Marea Moarta. Intrare in orasul Ierihon – presupus cel mai vechi oras din lume. Vizita la Biserica Greco – Ortodoxa unde se afla “Dudul lui Zacheu”, la Biserica si Caminul Romanesc de la Ierihon. Privire asupra Muntelui Carantania si a Manastirii Sfantului Gheorghe, unde Mantuitorul a fost ispitit de diavol. Coboram spre Marea Moarta (-400 m), cea mai joasa mare de pe glob si vom ajunge la Qumran (vechiul centru al Esenienilor). Scurta oprire la magazinul cu produse cosmetice realizate de renumita firma Ahava si restaurant cu autoservire. Scurta pauza de 35 minute la Marea Moarta. Intoarcere la Tel Aviv, cazare.

 • ZIUA 6 (02.01.2018): TEL AVIV – BUCURESTI

  Transfer la Aeroportul International “Ben Gurion” pentru zborul spre Bucuresti. Imbarcare pe cursa EL AL la ora 07:00. Sosire la Bucuresti la ora 09:55.

Servicii

Servicii incluse

 •  transport avion Compania EL AL Bucuresti – Tel Aviv – Bucuresti

 •  asistenta (la Tel Aviv) in aeroport la sosire/ plecare

 •  5 nopti cazare cu demipensiune conform programului (mic dejun si cina) la hoteluri echivalent 4*: 2 nopti in Tiberias si 3 nopti in Tel Aviv

 •  intrari la obiectivele precizate in program

 •  transport autocar modern (dotat cu aer conditionat) conform programului

 •  ghid local vorbitor de limba romana

 •  insotitor roman de grup (Tour leader).

Servicii neincluse

 •  taxele de aeroport: 165 euro/persoana, se achita la agentie – pot suferi modificari

 •  cina festiva de Revelion la restaurantul San Royal din Tel Aviv (obligatorie): 130 EURO/persoana, se achita la agentie

 •  transfer microbuz Muntele Tabor: 10 euro/persoana, se achita la agentie

 •  “tips” (bacsisuri): 25 euro/persoana, se achita la fata locului reprezentantului agentiei locale

 •  asigurare medicala sau asigurarea storno (optionale, se incheie la semnarea Contractului de comercializare a pachetului de servicii turistice
 • asigurarea storno cuprinde si asigurare medicala).
Momentan nu avem incarcate pe site tarife pentru acest hotel. Va putem transmite o oferta.

Oferte similare

JAPONIA 2019 – SPECTACOLUL FLORII DE CIRES Primavara 2019 pachet 12 zile plecare din Bucuresti zbor Qatar Airways

JAPONIA 2019 – SPECTACOLUL FLORII DE CIRES...

3065 Euro

Catre Pachet
THAILANDA pachet 10 zile plecare din Bucuresti zbor Fly Dubai - Emirates

THAILANDA pachet 10 zile plecare din Bucur...

1299 Euro

Catre Pachet
CIRCUIT: India - Triunghiul de aur

CIRCUIT: India - Triunghiul de aur

de la 1260 Euro

Catre Pachet

Cerere oferta