Informatii

ALEA HOTEL
Ialissos, Rhodes, Grecia
Transportul nu este inclus


de la 904 EUR

Descriere

Această proprietate este la 8 minute pe jos față de plajă. Alea Hotel Apartments este o proprietate de familie situată în inima centrului oraşului Ialyssos. Nota: Incepand cu 01.01.2018 va fi introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!

Informatii
 • Facilitati Camere


  Hotelul Alea oferă studiouri moderne şi confortabile, în sistem self-catering, cu o suprafaţă cuprinsă între 24-34 mp. Fiecare studio este curat şi spaţios şi are chicinetă.

 • Facilitati Hotel


  Alea Studios se află la 5 km de oraşul Rhodos şi foarte aproape de renumita plajă Ialyssos şi este perfect pentru drumeţii şi relaxare. Puteţi închiria o maşină sau o bicicletă cu motor pentru a explora zonele înconjurătoare.

  În zonă există numeroase restaurante, baruri şi magazine. Plaja oferă şi numeroase opţiuni de divertisment pe timpul nopţii.

 • Localizare


  Această proprietate este la 8 minute pe jos față de plajă. Alea Studios se află la 5 km de oraşul Rhodos şi foarte aproape de renumita plajă Ialyssos şi este perfect pentru drumeţii şi relaxare.

Cerere oferta