Informatii

AVANTGARDE HOTEL & RESORT
Santorini, Grecia
Transport cu avionul inclus
Plecari: Bucuresti

Descriere

Hotel Avantgarde (fostul Vogue Kemer ex Vogue Avantgarde) a fost construit în anul 2009, are o suprafață totală de 135 000 mp și este situat la 45 km de aeroportul orașului Antalya, la 9 km de orașul Kemer, în Gyuynuk, pe țărmul mării.
Informatii
 • Facilitati Camere


  Clădirea principală dispune de: 332 camere standard.
  Camerele dispun de baie cu cadă și dus, halat de baie, papuci de baie, uscător de păr, A/C centralizat, TV plasmă, telefon, mini-bar (băuturi răcoritoare, bere, alune, chipsuri gratuit), seif (în cameră, gratuit), ceainic electric și balcon sau terasă. Curățenia în cameră se face zilnic, iar schimbarea lenjeriei de 3 ori pe săptămână. Camerele dispun de internet wireless (gratuit). Room service-ul este disponibil 24 de ore și este contra cost.

 • Facilitati Hotel


  Hotelul este alcătuit dintr-un corp cu 4 etaje, o clădire principală și 44 de vile cu un etaj. Hotelul dispune de un restaurant principal, 7 restaurante à la carte (italian, mexican, restaurant cu fructe de mare, turcesc cu rezervare, toate gratuite și chinezesc, nipon, fusion (francez), cu rezervare, contra cost),13 baruri, centru spa & wellness. Hotelul dispune de piscină exterioară pentru adulți și pentru copii, piscină interioară pentru adulți și pentru copii (cu încălzire, iarnă), Relax Pool pentru adulți și pentru copii, Tropical Pool, aqua park pentru adulți și pentru copii, 5 tobogane.

 • Localizare


  Hotel Avantgarde (fostul Vogue Kemer ex Vogue Avantgarde) a fost construit în anul 2009, are o suprafață totală de 135 000 mp și este situat la 45 km de aeroportul orașului Antalya, la 9 km de orașul Kemer, în Gyuynuk, pe țărmul mării.

Cerere oferta