Informatii

AVERTO LUXURY MANSION
Punta Cana, Republica Dominicana, Caraibe
Transportul nu este inclus

Descriere

Această vilă se află la 500 de metri de Biserica Agios Dionysios din Zakynthos şi pune la dispoziţie aer condiţionat, terasă şi grădină cu piscină în aer liber şi grătar. Vila este la 800 de metri de portul din Zakynthos. Oaspeţii beneficiază de acces gratuit la internet WiFi în întreaga proprietate şi de parcare privată gratuită.

Nota: Incepand cu 01.01.2018 va fi introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!
Informatii
  • Facilitati


    Vila are zonă de relaxare, zonă de luat masa şi bucătărie cu maşină de spălat vase. Aceasta oferă TV cu ecran plat cu canale prin satelit, DVD player şi CD player. Baia privată este dotată cu cadă.

  • Localizare


    Piaţa Dionisios Solomos se află la 1,5 km de Averto Luxurious Private Villa, iar carnavalul din Zakynthos are loc la 700 de metri de proprietate. Sunt disponibile diverse activităţi, cum ar fi scufundări şi pescuit. Aeroportul Internaţional Dionysios Solomos din Zakynthos se află la 3 km de proprietate.

Cerere oferta