Informatii

BLUE HORIZON HOTEL
Ialissos, Rhodes, Grecia
Transport cu avionul inclus
Plecari: Bucuresti

Descriere

Hotelul Blue Horizon este un complex atractiv amplasat printre gradinile placute situat pe frumoasa plaja de nisip din Ialysos. Aceasta plaja se numara printre cele 5 statiuni de windsurfing din lume conform ProCenter international.

Nota: Incepand cu 01.01.2018 va fi introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!
Informatii
  • Facilitati camere:


    Camerele sunt dotate cu mobila moderna, aer conditionat, TV, acces wi-fi, frigider, seif, balcon sau terasa.

  • Facilitati hotel:


    Hotelul Blue Horizon 4* dispune de privilegiul locatiei, fiind situat pe una dintre cele mai frumoase si bine organizate plaje ale insulei. Oaspetii se pot relaxa jucand tenis, la masaj sau pe sezlong langa piscina. Hotelul dispune de serviciu rent a car, pentru turistii care doresc sa exploreze frumusetiile insulei. Ialyssos combina modernul cu vechiul Rodos si are un record de invidiat de soare cu pana la 300 de zile pe an. Este un ideal de cazare atat pentru cei care doresc o vacanta relaxanta pe plaja, cat si pentru cei ce vor sa exploreze imprejurimile.

  • Localizare:


    Hotelul se afla pe plaja din Ialyssos, in partea de nord vest a insulei Rodos, la 8 km de capitala insulei si la 6,5 km fata de aeroport. Printre atractiile locale se afla celebra Vale a Fluturilor, care se afla la 14 km departare.

Hoteluri similare

ALEA HOTEL

ALEA HOTEL

753 Euro

Catre Pachet
SUNSHINE VACATION CLUB - GOLDEN BEACH

SUNSHINE VACATION CLUB - GOLDEN BEACH

1400 Euro

Catre Pachet
ALEA HOTEL

ALEA HOTEL

452 Euro

Catre Pachet

Cerere oferta