Informatii

CALYPSO VILLAS
Amoudi, Regiunea Zakynthos, Grecia
Transport cu avionul inclus
Plecari: Bucuresti

Descriere

Această proprietate este la 1 minut pe jos față de plajă. Luxoasele şi elegantele Vile Calypso se bucură de o locaţie idilică, cu vedere spre plaja Ammoudi şi apele limpezi precum cristalul ale Mării Ionice, la 13 de kilometri de oraşul Zakynthos.

Nota: Incepand cu 01.01.2018 va fi introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!
Informatii
  • Facilitati


    Vilele proiectate individual sunt înconjurate de grădini luxuriante. Ele au 1 dormitor şi o cameră de zi mare şi pot găzdui până la 6 persoane. Mic dejun continental este servit în fiecare dimineaţă. Toţi oaspeţii la Calypso Villas pot beneficia de Wi-Fi gratuit şi parcare gratuită. Plaja de nisip oferă oportunităţi deosebite pentru băi de soare şi sporturi nautice, iar mai multe taverne pot fi găsite în jurul Vilelor Calypso.

  • Localizare


    Vilele Calypso se bucură de o locaţie idilică, cu vedere spre plaja Ammoudi şi apele limpezi ca cristalul ale Mării Ionice, la 13 de kilometri de oraşul Zakynthos.

Hoteluri similare

REMEZZO STUDIOS

REMEZZO STUDIOS

747 Euro

Catre Pachet
PELAGOS STUDIOS

PELAGOS STUDIOS

799 Euro

Catre Pachet

Cerere oferta