Informatii

ELEGANCE HOTEL
Punta Cana, Republica Dominicana, Caraibe
Transportul nu este inclus

Descriere

Acest hotel în stil mediteranean are 3 restaurante, 5 baruri și 2 piscine în aer liber. Aici veţi putea vizita centrul spa sau face un curs de scufundări şi vă veţi putea bucura de soare pe terasa deschisă de pe malul mării.
Informatii
 • Facilitati Camere


  Camerele de la Elegance Hotels International Marmaris sunt decorate cu căldură, în culori pastelate. Fiecare include o zonă de relaxare cu canapea, un balcon și TV prin satelit. Proprietatea mai oferă acces la Wi-Fi și room service nonstop.

 • Facilitati Hotel


  După un antrenament în sala de fitness, oaspeții îşi pot relaxa muşchii în saună și în baia de aburi sau cu un masaj. Veţi avea la dispoziţie o plajă privată unde puteţi sta la soare şi o sală de jocuri cu table, tenis de masă și 3 console PlayStation 2.

  Oaspeții pot lua masa la restaurantul romantic, care oferă muzică live. Cina poate fi servită şi pe malul apei, pe o punte plutitoare. La cafenea puteţi savura produse de patiserie proaspete în timpul zilei.

  La proprietate sunt organizate periodic nopți tradiționale turcești și spectacole cu muzică. De asemenea, veţi avea la dispoziţie un magazin de bijuterii și un coafor.

 • Localizare


  Elegance Hotels International Marmaris se află la 5 minute de mers cu maşina de port și la 10 minute de mers cu mașina de Parcul Marmaris Milli. Parcarea este gratuită.

Cerere oferta