Informatii

ESPERIDES VILLAS
Creta - Heraklion, Creta - Heraklion
Transport cu avionul inclus
Plecari: Bucuresti

Descriere

Esperides Villas oferă suite construite și decorate în stil tradițional. Acestea sunt situate în satul tradițional Koutouloufari, lângă stațiunea populară Hersonissos din Heraklion.

Nota: Incepand cu 01.01.2018 va fi introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!
Informatii
  • Facilitati Camere


    Aer condiționat, baie cu cabină de duș, baie cu cadă, bucătărie/ chicinetă, fier/ masă de călcat, fierbător de apă, frigider, încălzire, seif în cameră, telefon.

  • Facilitati Hotel


    Esperides Villas oferă o gamă largă de facilități, inclusiv 3 piscine, o piscină pentru copii, un centru spa, sală de sport, 2 baruri la piscină și un restaurant a la carte. Evenimente tematice au loc 1 dată pe săptămână. Un al doilea restaurant à la carte va fi disponibil cu tema "bucătăria tradițională cretană".

  • Localizare


    Complexul hotelier este situat pe pantele inferioare ale unui lanț muntos pitoresc. Esperides Villas are vedere la Golful Malia, de un albastru închis, și la portul vechi roman de pescuit Hersonissos.

Hoteluri similare

KNOSSOS BEACH BUNGALOWS & SUITES

KNOSSOS BEACH BUNGALOWS & SUITES

647 Euro

Catre Pachet
CACTUS BEACH HOTEL

CACTUS BEACH HOTEL

832 Euro

Catre Pachet
ACHILLION PALACE*

ACHILLION PALACE*

801 Euro

Catre Pachet

Cerere oferta