Informatii

Hotel Crimson Mactan Island 4*
Filipine, Asia
7 nopti
Mic dejun
Transport cu avionul inclus
Plecari: Bucuresti


Pret persoana/sejur de la de la 1500 Euro

Descriere

Hotel Crimson Mactan Island 4*  este situat la 2 minute pe jos față de plajă. Bucurați-vă de sejururi de lux pe insula paradisiacă Mactan, beneficiind de centrul spa excelent, piscina infinită și de varietatea de sporturi nautice. Camerele spațioase de la Crimson includ TV cu ecran plat și WiFi gratuit.
 
Crimson Beach Resort & Spa - Mactan Island, Cebu, situat în Seascapes Resort Town, se află la 15 de minute de mers cu mașina de Aeroportul Internațional Mactan-Cebu. Parcarea este disponibilă gratuit.
Decorate în culori neutre plăcute, camerele în stil tropical includ mobilier clasic din lemn și un fotoliu confortabil. Acestea au balcon privat și baie cu o fereastră supradimensionată.
Începeți ziua cu o sesiune relaxantă de yoga sau cu un antrenament revigorant, la centrul de fitness bine utilat. Pentru a vă petrece timpul liber, puteți merge într-un tur al isulei organizat de personalul de la Resort Crimson. Facilitățile includ un bar la piscină unde sunt oferite gustări și înghețată de casă.
Saffron Café are vedere la piscina infinită și grădini luxuriante. Oferă un bufet cu o gamă de mâncăruri occidentale și asiatice, la prânz și cină. Tempo are o bucătărie cu preparate Halal, care oferă preparate internaționale și fructe de mare. Situat pe plajă, Azure Beach Club oferă un restaurant Asian Grill cu meniuri de zi și noapte, o zonă de lounge pe plajă și un rock bar lângă stâncă pentru cocteiluri de seară.

Hoteluri similare

Hotel The Laguna Bali Resort

Hotel The Laguna Bali Resort

1200 Euro

Catre Pachet
Frumusetile Vietnamului: Hanoi – Halong – Hue – Hoi An – Saigon – Mekong Delta – Saigon

Frumusetile Vietnamului: Hanoi – Halong – ...

1890 Euro

Catre Pachet
Hotel Nusa Dua Beach Hotel & Spa

Hotel Nusa Dua Beach Hotel & Spa

1185 Euro

Catre Pachet

Cerere oferta