Informatii

Hotel Inaya Putri Bali
Bali, Asia
Transport cu avionul inclus
Plecari:


Pret persoana/sejur de la de la 1330 Euro

Descriere

INAYA Putri Bali 5*
Recomandam doar hoteluri testate de consultantii Eurotravel.
Hotelul Inaya Putri Bali 5* este o alegere perfecta pentru vacanta ta. Hotelul este un complex intins si modern, cu piscine mari, inconjurate de vegetatia balineza. Intra in satucul inspirat din frumusetea satelor Penglipuran. Vei gasi un colt ascuns de paradis unde te poti relaxa, uitand imediat de toate grijile lumii  exterioare. Fa o plimbare prin natura si vei ajunge foarte repede pe malul marii, unde te asteapta plaja cu nisip fin din Nusa Dua.

Informatii
 • Camere:

  Te poti caza intr-una din cele 457 de camere, apartamente din vile, construite in stil contemporan balinez, frumos aranjate si decorate cu atentie.

  Poti alege din mai multe tipuri de camere oferite la INAYA Putri Bali: Deluxe, Deluxe cu acces la piscina, apartament cu un dormitor, apartament cu un dormitor cu vedere la ocean si apartament cu doua camere. Pentru un cadru aparte te poti alatura satucului cu vile, inconjurate de ziduri de piatra, cu propriile piscine.

  Toate unitatile de cazare sunt dotate cu televizor, aer conditionat, birou, seif, fierbator si minibar, care este aprovizionat in fiecare zi cu bauturi non-alcoolice. Baile au cada, uscator de par, prosoape si articole de toaleta.

 • Restaurante:

  Hotelul Inaya Putri Bali iti ofera mai multe restaurante din care poti alege. Restaurantul Gadin este deschis pentru toate mesele zilei si ofera mancare din bucataria internationala.

  Pentru gusult local restaurantul Homaya te asteapta seara la o masa cu ingrediente proaspete din intreaga Indonezie. Langa plaja, printre copaci Ja’Jan by the Sea iti ofera o vedere frumoasa asupra marii, la lumina lumanarilor. Gratarul fierbinte si bauturile tropicale te vor tine departe de caldura zilei.

Hoteluri similare

Hotel Nusa Dua Beach Hotel & Spa

Hotel Nusa Dua Beach Hotel & Spa

1185 Euro

Catre Pachet
Hotel The Laguna Bali Resort

Hotel The Laguna Bali Resort

1200 Euro

Catre Pachet
Hotel The Westin Resort Nusa Dua Bali

Hotel The Westin Resort Nusa Dua Bali

1220 Euro

Catre Pachet

Cerere oferta