Informatii

New York - 4th July - Independence Day - Sejur
Regiunea New York, Statele Unite ale Americii, America de Nord
Transport cu avionul inclus
Plecari: Bucuresti


Pret persoana/sejur de la 1390 Euro

Descriere

Hotel Life Nomad  este situat între Broadway şi 5th Avenue, hotelul Life este înconjurat de opţiuni de luat masa. Macy's Herald Square este la 483 de metri de proprietate, iar Empire State Building este la 322 de metri. Hotelul se află în aceeaşi clădire care a găzduit în trecut revista LIFE.


Camerele sunt amenajate cu rame de pat din fier forjat, accesorii din alamă, tavan înalt, lucrări de artă, blaturi din marmură de Carrara în băi şi capete de duş cu efect de ploaie. De asemenea, există saltele pillow-top şi lenjerie de pat din bumbac egiptean cu densitatea de 300 de fire.


Facilităţile hotelului Life includ servicii de concierge şi acces gratuit nonstop la centrul de fitness cu biciclete Peloton. În plus, sunt disponibile staţii cu apă filtrată şi gheaţă. Hotelul asigură acces gratuit la internet WiFi, acces la ziare digitale şi turndown service la cerere.


Restaurantul HENRY al bucătarului-şef Michael Vignola oferă cocktailuri, vin la pahar şi preparate la cuptor cu lemne. Restaurantul este deschis pentru cină.


Penn Station şi Madison Square Garden se află la 483 de metri de hotelul Life. Oaspeţii vor găsi staţia de metrou 34th Street Herald Square la 322 de metri. Times Square este la 1,1 km.

Hoteluri similare

CRACIUN MAGIC IN ORASUL ZGARIE-NORILOR - Hotel Double Tree By Hilton Fort Lee

CRACIUN MAGIC IN ORASUL ZGARIE-NORILOR - H...

1519 Euro

Catre Pachet
New York - Luna Mai - cea mai buna perioada de vizitat

New York - Luna Mai - cea mai buna perioad...

1230 Euro

Catre Pachet
CRACIUN MAGIC IN ORASUL ZGARIE-NORILOR - Hotel Holiday Inn Long Island Manhattan

CRACIUN MAGIC IN ORASUL ZGARIE-NORILOR - H...

1735 Euro

Catre Pachet

Cerere oferta