Informatii

VOULIAGMENI SUITES
Vouliagmeni , Attica Coast, Grecia
Transportul nu este inclus

Descriere

Această proprietate este la 5 minute pe jos față de plajă. Vouliagmeni Suites se află în localitatea Vouliagmeni, pe renumita Rivieră a Atenei, aproape de plajă, de localuri de noapte şi de zona comercială Glyfada. Hotelul are vedere panoramică la golful Saronic și pune la dispoziţia oaspeţilor WiFi gratuit și un TV digital prin satelit.

Nota: Incepand cu 01.01.2018 va fi introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!
Informatii
  • Facilitati Camere


    Oaspeţii pot alege între camere şi suite Deluxe, confortabile şi moderne. Acestea sunt mobilate individual şi dotate cu echipamente exclusiviste, precum TV marca Bang & Olufsen şi duş cu presiune mare.

  • Facilitati Hotel


    Iarna, oaspeţii pot lua masa la restaurantul Adam and Eve, cu decor plin de culoare, iar vara au la dispoziţie veranda acestuia, cu vedere panoramică la mare. Barul de la piscină are o terasă liniştiră, cu vedere la mare.

  • Localizare


    Vouliagmeni Suites se află la 20 km de centrul oraşului Atena, cu toate atracţiile principale. La câteva minute de mers pe jos se găsesc numeroase baruri şi restaurante.

Cerere oferta